sunnuntai 1. toukokuuta 2016

HELSINGIN SISUSTUSKAUPAT OSA 1

Palataan hetkeksi viime viikonloppuun Helsingissä. Kävimme ystäväni kanssa kiertelemässä muutamat aika ihanat sisutuskaupat ja niistä olisikin nyt luvassa juttua kahden postauksen verran. Tässä tulee ensimmäinen osa! Ja kertokaa ihmeessä, mikä on oma lemppari sisustus/lifestyleliike Helsingissä? Löytyykö se näistä omista suosikeistani vai onko se ihan joku muu?




PEROBA
Fredrikinkatu 33

Tässä liikkeessä olen halunnut jo käydä pitkään ja se oli juuri niin valloittava kuin olin kuvitellutkin! Todella tunnelmallinen, boheemi ja industriaalinen. Silmään osui erityisesti kauniit valaisimet ja kivat matot.  



PINO
Fredrikinkatu 22

Täältä löytyi kaikkea pientä ihanaa kuten saippuaa, teetä, vihkoja, kortteja, astioita jne. Todella persoonallisia ja käytännöllisiä käyttötavaroita! Voisin hyvin kuvitella meneväni ostamaan tuonne ystävälle synttäri tai tuparilahjaa...





NOUGAT
Bulevardi 11

Nougatista olin lukenut monista blogeista ja artikkeleista. Suosion huomasi myös siitä, kuinka pieni liike oli täynnä ihmisiä käydessämme siellä viikonloppuna. Tämä liike on kyllä kaiken hypetyksen arvoinen ja on mielestäni ehdottomasti yksi parhaista. Tyyli on hyvin pehmeä marokkolaisella ja skandinaavisella vivahteella, tykkään tosi paljon! 



ZARRO
Fredrikinkatu 37

Tämän osan viimeinen liike on Zarro, jossa itseasiassa vierailimme näistä kaikista liikkeistä ensimmäisenä. Tuolta löytyi paljon lempi design merkkien tuotteita, joita oli kiva päästä näkemään ja fiilistelmään livenä.  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti